Aktuell Information

Hej alla flickor,

nu har vi haft vår första medlemsträff efter sommaren och det var roligt att se så många samlade. Vi var 44 medlemmar men fortfarande har vi ett antal medlemmar som inte anmälde sin medverkan, det kanske kan tyckas onödigt men det är bara för att vi inte skall köpa för mycket eller för lite av det ena eller det andra som skall serveras.

Hoppas att det blir lite bättre tills nästa gång.

Det blev ett lite brutalt uppvaknande när hösten blåste in och med den så försvann sommaren för denna gången men det kan säkert bli några fina höstdagar framöver.

Det har tillkommit några nya medlemmar, vilket vi är jätteglada för, några har tyvärr lämnat oss och det är ju livets gång även om det är svårt att acceptera.

De nya medlemmarna kommer att presenteras vid vår nästa medlemsträff den 22 oktober.

Tills dess, var rädda om er därute

Styrelsen/Solveig