Kalendarium

Snön gnistrade och knarrade under fötterna en kall måndagskväll i februari år 1958 när Kamratföreningen Lindholmsflickor första gången träffades i Lindholmens klubbhus.

Föreningens mål var att återknyta de band som knutits i skolan och på lekplatserna på Lindholmen.

Syftet med Kamratföreningen Lindholmsflickor är att vara en förening som aktivt arbetar för bevarande av stadsdelens kultur och historia, och samtidigt ett säte där vänskap och glädje förenas.

Till stor glädje för oss gamla Lindholmsbor växer det upp en ny och yngre generation på Lindholmen.

Kamratföreningen Lindholmsflickors hopp och önskan är att värva nya medlemmar som kan ta över och driva föreningen vidare.

Vi träffas sex gånger per år i lokalen på Aftonstjärnan.

Allsång, vissångare och bildvisning är exempel på aktiviteter vid våra träffar.

Utöver dessa träffar gör vi i maj månad en spännande utflykt med buss eller båt då vi äter och dricker gott.

MÖTESTIDER FÖR ÅR 2018

Årsmöte på Aftonstjärnan den 6 februari kl. 12.00

Aktivitetsmöte den 13 mars kl. 12.00

Vårmöte den 24 april kl. 12.00

Vårresa den 29 maj

Aktivitetsmöte den 18 september kl. 12.00

Höstmöte den 23 oktober kl. 12.00

Jul/Lucia firande den 11 december kl. 12.00

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL VÅRA TRÄFFAR!!!!!!

Styrelsen Kamratföreningen Lindholmsflickor