Aktuell Information

Hej alla Lindholmsflickor,


nu är vår första träff, i samband med årsmötet, avklarad och det är roligt att så många kom, det var totalt 58 personern, nya och gamla medlemmar, samt ett par som är på väg in i föreningen.


Med risk för att upprepa oss så vädjar vi ännu en gång om att ringa, sms:a eller maila och anmäla er till våra medlemsmöten. Det var många som har hörsammat men fortfarande ett antal som inte anmäler.

Denna gången så utökade vi inköpen med 10 delar för att vara säkra på att det skulle finnas smörgås till alla, det blev 2 över......Men att stå där, med att det inte räcker till alla eller att det blir för mycket över är inte roligt, varken för medlemmarna, ekonomin eller annat.


Att vi nu börjar bli många på våra träffar, innebär också att vi får pussla lite med planeringen samt placeringen av bord och stolar och vi hoppas att ni kan förstå att vi vill allas bästa, utan andra avsikter än att göra det så bra som möjligt och att alla skall trivas. Ett annat önskemål är att gärna bjuda in andra/nya till ert bord så att de känner sig välkomna till oss.


Ulla Jakobsson har nu lämnat sin ordförandepost efter 5 roliga och givande år, där vi har lärt oss väldigt mycket och vi kommer att sakna henne inom styrelsen och säkert ni andra också men det kommer inte att ändra något i våra rutiner eller annat. Att jag, Solveig, nu tar över efter min syster var ju inte heller planerat men ibland så kommer det upp situationer som förändrar. Eftersom vi har jobbat med detta tillsammans och lärt oss våra rutiner, även gjort misstag, om hur en styrelse skall/bör arbeta så var det inte så konstigt för mig, även om det kanske inte blir så långsiktigt som 5 år framåt med tanke på ålder osv........


Min ambition har alltid varit att göra mitt bästa, i vilken situation jag än har befunnit mig, och det tänker jag fortsätta med.


Så, är ni beredda så är jag det också...........Var rädda om er, ni har väl inte i våryran, stoppat undan broddarna redan......


Hälsningar


Styrelsen och Solveig


Årsavgiften, 150 kronor, skall vara inbetald senast                          den 29 februari 2020

                                ----


Lista för anmälan till vår-resan kommer att cirkulera       igen på nästa träff den 3 mars, kl 12:00 på    

                        Aftonstjärnan.

Den går till Kvibille- och Norrvikens trädgårdar och den kostar för våra medlemmar 300 kronor/person.

Resan skall vara inbetalad  senast den 31 mars.


Buss avgår från Wieselgrensplatsen, tisdag den 26 maj kl. 07:30, med beräknad tid tillbaka på samma plats, mellan 17:00 - 18:00.
Som vanligt så meddelar ni närvaro till:Solveig Johnsson    

Mail.adr.:         solveigjohnsson18@gmail.com

                                       Tel:        0708-420378


Gunilla Nyman         

Mailadr. gunillanyman@hotmail.com

                                       Tel:         0705-690988


eller någon annan i styrelsen.