Hej alla Lindholmsflickor,

tack för en fin dag tillsammans, som det alltid är, med positiva, glada och fina kamrater och ni bjuder verkligen på er själva och säger positiva saker.

Vi hade tänkt att ha någon aktivitet, föreläsning, musik eller annat under denna säsongen men p.g.a. lite krasslighet i styrelsen så har det fått stå på väntelista men vi försöker att planera något inför hösten.

Vi presenterade  bussresan, som avslutar denna säsongen. Den sker den 21 maj och går till Öströö fårfarm och som det ser ut just nu så blir det som planerat Rolfstorps kyrka och rosen i fönstret och därefter Wapnö gård för rundvandring och lunch.

Ändringen i programmet är p.g.a. att Obbhults gård inte hade de faciliteter som vi behöver och som de själva medgav att de inte kunde erbjuda, vi blev för många, det fanns bara en toalett som fanns två trappor upp, så för att alla skall bli nöjda så fattades detta gemensamma beslut mellan dem och oss (mig), de vill ju naturligtvis ha nöjda besökare och vi vill naturligtvis också känna oss bekväma och ha en fin dag tillsammans.

För information, så har Gbg:s Stads Idrotts- och föreningsförvaltning åter igen utsett vår förening för en stickprovskontroll,

senast för 4 år sedan... och man kan ju undra....med tanke på Karlastadens affärer mm med kommunens inblandning så måste det ju sparas pengar på annat och vad gör man då......man följer naturligtvis den enklaste vägen och det minsta motståndets lag och går på oss äldre som med iver och intresse försöker hålla våra föreningar vid liv och erhåller ett "litet" bidrag varje år från dem.

Kommande träffar är:

23 april                     Medlemsträff

21 maj                      Resa/våravslutning

17 september          Medlemsträff

22 oktober               Medlemsträff

19 november           Medlemsträff

10 december           Lucia-julträff

Var rädda om er så ses vi den 23 april kl 1200,

glöm inte att anmäla er i tid då vi handlar dagen innan.

Solveig