Hej alla,

tack för en jättefinfin dag tillsammans, som det alltid är, med positiva, glada och fina kamrater som bjuder på er själva och säger positiva saker när man bäst behöver dem.......och när allt inte går den raka vägen.

Efter denna fina resa så blir det sommarlov för oss och vi kommer, förhoppningsvis, att ses den 17 september och det kan kanske bli en liten överraskning den dagen.

Vårt deltagande på Lindholmens kulturdag den 7 september, blir inte av p.g.a. att platsen i foajén behövs till annan ´information´ och vi blev hänvisade att stå ute på gatan istället........och med de nya tankarna där vi inte har ´vår´ plats längre så väljer vi att avstå både loppis, bakning till cafeterian och smörgåstillverkningen i köket under den dagen. Det var en rolig och trevlig inkomstkälla för oss så länge det varade. Att det samtidigt gav en, än mer, gemenskap för oss där alla som kunde/ville ställde upp med saker och intresse. Tack för det ni har presterat och gjort för vår förening.

Nu tar vi nya tag inför hösten och lägger allt tråkigt bakom oss, det finns alltid silver i molnkanten om man tittar ordentligt........

Ha en jättefin sommar och var rädda om er.

Styrelsen och Solveig

Kommande träffar är: