Aktuell Information

Hej flickor,

nu har vi ju haft vår första träff för hösten och det var roligt att vi blev så många som 51 medlemmar. Det är också väldigt roligt att det tillkommer nya medlemmar efter hand och vi hoppas att ni alla skall trivas tillsammans med oss i fortsättningen också.

Ett stort tack till alla som skänkte saker till  Lindholmsflickornas loppis och de som skänkte allt kaffebröd som såldes i caféterian på Aftonstjärnan. Vi kommer att meddelas vår förtjänst av försäljningen så fort ansvariga på Aftonstjärnan har gjort sin uträkning av Lindholmsflickornas del av det hela.

Loppis inbringade inte mindre än 2.655 kronor där våra 3 duktiga flickor Anita, Eivor och Ing-Marie stod för försäljningen och talade varmt för alla saker.

Även flickorna Kerstin, Ulla o Solveig tillsammans med tre Lindholmspojkar skötte köket med tillverkning av 160 smörgåsar och uppbackning av kaffebrödet samt kaffebryggning till caféet.

En lång men mycket trevlig dag och det var väldigt mycket folk som besökte Lindholmens kulturdag och som även var intresserade av lägenheterna i huset Aftonstjärnan som Erna förevisade.

Nu på söndag, den 18 september mellan 11:00 och 13:00, har Lindholmspojkarna sin bingopromenad som utgår från Aftonstjärnan där man också kan njuta av kaffe med tillbehör i caféterian.

Nästa träff, den 4 oktober kommer Kristian Wedel, som kåserar i GP, till oss och det skall bli trevligt hoppas vi.

Var rädda om er och glöm inte att anmäla er till träffen som vanligt till mig eller någon annan i styrelsen.

Solveig och styrelsen