Aktuell Information

Hej alla lindholmsflickor,


hoppas att allt är bra med er och att ni fortsätter att hålla Covid-19 från dörren och vara friska tills vi kan ses igen.


Nu har vi redan passerat halva augusti och sommaren har rusat iväg, vi får njuta så länge vi kan innan höstmörkret sänker sig över oss. Även om det är varmt och många med mig som tycker att det är lite för varmt så får vi tänka på de yngre i våra familjer som längtar efter sina semestrar hela året.


Hade önskat att vi kunde komma med lite glädjande besked om höstens träffar, men dessvärre så finns det inga möjligheter eller utsikter för att kunna träffas inom en snar framtid, även vårsäsongen verkar ganska svår den också med tanke på de utsikter som Folkhälsomyndigheten ger oss, men vi kommer att hålla er underrättade fortsättningsvis, här och via mail. Snälla, ni som har mail, för gärna vidare den information som ni får, och även detta på hemsidan, alla har inte datorer.


Ja, det är väldigt tråkigt att inte kunna träffas som vanligt men så länge sommaren och hösten bjuder på fint väder så kan man ju träffas utomhus i alla fall, vi får ta en dag i sänder.


Funderar lite på vårt kommande årsmöte den 2 februari 2021, det kan nog bli bekymmer med att hålla ett öppet möte, det får nog bli att vi skickar ut årsberättelse, revisionsberättelse och  valberedningens resultat så får ni posta tillbaka till oss. Mer om detta framöver.
Många hälsningar

Styrelsen/SolveigOm ni  undrar eller har frågor så hör gärna av er....Solveig Johnsson    

Mail.adr.:         solveigjohnsson18@gmail.com

                                       Tel:        0708-420378


Gunilla Nyman         

Mailadr. gunillanyman@hotmail.com

                                       Tel:         0705-690988


eller någon annan i styrelsen.