Hej alla fina kamrater,


som gjorde att vårt jubileum blev så lyckat och uppställningen från er alla var "fenomenal"  för att använda ett gammalt uttryck.........

Att det glada pratet, som stod högt i tak, inte harmoniserade så bra med musiken hela tiden, kanske var taket lite lågt för den musiken... men killarna kämpade ju på i alla fall och det kändes ändå som att i slutändan så blev det ändå väldigt bra, puh, och vi som har försökt att göra det bästa för oss alla kunde ändå dra en lättad suck......inga missöden där utöver får vi hoppas. Maten var ju dessutom väldigt god och vi tror att alla var nöjda med den. Att 70 personer skall vara 100% nöjda är väl en nåd att stilla bedja om.

Nu tar vi sommarlov och nästa träff blir den 12 september men innan dess, den 9 september, är det Lindholmens kulturdag där vi har vårt loppis i entréhallen som vanligt, vi tar gärna emot saker från era gömmor dock inte kläder, det har visat sig att det inte är det man söker på kulturdagen....... men allt annat, inga möbler eller tunga saker.......Vi kommer att meddela här på hemsidan och genom mun till mun, vilka tider vi kan vara på plats och ta emot saker eller om så, hämta upp hos er. All vinst går oavkortat till vår gemensamma kassa för kommande aktiviteter. Vi bakar och skänker också bakverk till cafeterian den dagen, där de säljs och där vi delar upp vinsten mellan caférörelsen, Lindholmspojkarna och vår förening och det har givit ett fint tillskott till vår kassa. Har ni idéer för övrigt, om ni har några ev. sponsorer som vill gynna oss eller annat så kom gärna med förslag.


Må så gott alla och ha en härlig sommar


Styrelsen och Solveig